WIE ZIJN WIJ

Sociaal ondernemen is leuk, zinvol en leerzaam. Maar soms ook lastig en tijdrovend. Daarom is de juiste kennis & begeleiding van belang. En die hebben wij de afgelopen jaren opgedaan. Het team van Trainingscentrum Rijnmond richt zich met name op kansen & ontwikkeling en het opbouwen & onderhouden van waardevolle samenwerkingsverbanden. Zo worden succesvolle projecten, trainingen en matches gerealiseerd.

Waar we goed in zijn

Een korte samenvatting van onze diensten. We vertellen er graag in een persoonlijk gesprek meer over.

  1. Organiseren en faciliteren van trainingen
  2. Advies en ondersteuning ten aanzien van SROI
  3. Branchevoorlichting voor werkzoekenden
  4. Begeleiding SR-medewerkers
  5. Verhuur trainings-, vergader- en coachingsruimtes

Onze visie

DOOR ONTWIKKELING BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Trainingscentrum Rijnmond richt zich op het stimuleren van de ontwikkeling van mensen en organisaties. Door het bieden van trainingen, advies en ondersteuning. Waarbij zoveel mogelijk de persoonlijke behoefte en daarnaast ook het sociale aspect in ogenschouw wordt genomen.

Daarnaast zetten we in op werkgelegenheidsaspecten door communicatie & ontwikkeling en op de maatschappelijke veranderingen die de nieuwe economie met zich mee brengt. Naast het identificeren van banen en vaardigheden die nodig zijn in de toekomst, is er ook een kortetermijnbehoefte vanuit de arbeidsmarkt en werkzoekenden.

20personen per trainingsruimte
52weken beschikbaar
12jaar praktijkervaring
24uur reactiesnelheid
Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Trainingscentrum Rijnmond

Trainingscentrum Rijnmond BV biedt advies & ondersteuning aan bedrijven op het gebied van de invulling van hun SROI-verplichting, er worden trainingen georganiseerd en trainings- en vergaderruimtes verhuurd. Tevens spelen we een rol in de werving en selectie van potentiële werknemers (SR).