Ruimtes die u kunt huren

Onze ruime trainingsruimte is te huur voor trainingen of bijeenkomsten. Daarnaast verhuren wij een vergaderruimte en een sfeervolle coachingsruimte. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. De huur is inclusief koffie, thee en gefilterd water. Diverse lunch-/borrel-/snackarrangementen zijn optioneel beschikbaar.

Trainingsruimte

Onze trainingsruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen en is per dagdeel of dag te huur, zowel overdag als in de avond. Het meubilair kan naar wens in verschillende opstellingen worden geplaatst. Er hangt een high-end touchscreen van 75 inch met ingebouwde JBL-speakers, Android, whiteboardfunctie, direct delen, en meer… De ruimte is van alle gemakken voorzien, er zijn kluisjes beschikbaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Inclusief koffie, thee en gefilterd water. Diverse luncharrangementen optioneel beschikbaar.

 

 

 

Trainingsruimte

Onze vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 10 personen en is per uur of dagdeel te huur, zowel overdag als in de avond. Inclusief koffie, thee en gefilterd water. Een beamer is optioneel beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Diverse lunch-/borrelarrangementen optioneel beschikbaar.

Coachingsruimte

In alle rust en in een prettige omgeving een persoonlijk gesprek voeren met 1 of 2 cliënten? Dat kan in onze coachingsruimte. Deze is per uur uur of dagdeel te huur. Inclusief koffie, thee en gefilterd water. Neem contact op voor een prijsopgave of meer informatie.

  Reserveren

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoon

  Email

  Datum

  Opmerking

  Trainingscentrum Rijnmond

  Trainingscentrum Rijnmond BV biedt advies & ondersteuning aan bedrijven op het gebied van de invulling van hun SROI-verplichting, er worden trainingen georganiseerd en trainings- en vergaderruimtes verhuurd. Tevens spelen we een rol in de werving en selectie van potentiële werknemers (SR).