Trainingen

2 dagen videomontage met Adobe Premiere Pro

Een krachtige boodschap vertellen doe je door professionele video’s te laten zien. Dit moet natuurlijk gemonteerd worden en kan je in 2 dagen leren bij Dulcom DTP trainingen. Wil jij leren hoe je video’s monteert? Hoe je video’s geschikt maakt voor Social Media? Wat je moet doen om een video op je website goed te laten werken? Schrijf je dan in voor de training Adobe Premiere Pro.

3 dagen Creatief DTP – Gevorderd

Ben je al bezig als grafisch professional? Beheers je deze basis kennis? En wil je je DTP skills meer verdieping geven? Schrijf je dan in voor deze cursus. Je leert stap voor stap de vaardigheden die je moet beheersen als je grafische publicaties wil gaan verzorgen. Na deze cursus zal je je thuis voelen in Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Je kan ideeën omzetten in tekst en beeld en weet welk programma je het beste kan gebruiken om bijvoorbeeld een flyer of magazine kan maken of aanpassen.

3 dagen Creatief DTP – Basis

Voor wie extra snel aan de slag wil bieden wij de mogelijkheid in 3 dagen een goede basis te leggen in de programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop. De cursus is op woensdagen gepland van 10.00 tot 16.00 uur in de trainingsruimte bij Trainingscentrum Rijnmond. Bekijk de start data en schrijf je in.

Trainingscentrum Rijnmond

Trainingscentrum Rijnmond BV biedt advies & ondersteuning aan bedrijven op het gebied van de invulling van hun SROI-verplichting, er worden trainingen georganiseerd en trainings- en vergaderruimtes verhuurd. Tevens spelen we een rol in de werving en selectie van potentiële werknemers (SR).